NAJBOLJ BRKATI TEK V SLOVENIJI!

V soboto, 30. novembrasmo tekli že na 8. Movember teku!
Vabimo te, da se nam tudi ti pridružiš na naši FB strani in z všečkom podpreš Movember tek.
Se vidimo novembra 2020 :-})

Movember impro

Movembrska impro predstava

Dobrodelna impro predstava 21.11.2019

21.11.2019 ob 20.00 uri bomo v JSKD Skladovnici na Beethovnovi 5 priredili sproščeno improvizirano predstavo. Za dobro voljo in nepredvidljive, a komične razplete bodo krivi igralci improvizacijske skupine EjMopped!

Impro je oblika gledališkega ustvarjanja brez vnaprej napisanega scenarija. Igralci si vse izmislijo sproti glede na predloge publike. Pri impro predstavah je kot na volitvah. Vsak gledalec ima svoj glas in s tem tudi predlog, ki ga lahko preda igralcem. S tem nastajajo zanimive odrske situacije, ki na nadvse zabaven način povezujejo igralce in publiko.

Ker je predstava dobrodelna, vstopnine ni bilo, smo pa zbrali nekaj Movember prispevkov za nakup potrebnega pripomočka na Urološki kliniki UKC Ljubljana, in sicer novega urodinamskega aparata za preiskave pri bolnicah in bolnikih s sumom na motnje v živčno – mišičnem delovanju sečnega mehurja.

Ura in pol smeha nikoli ni odveč, kajne? 😉

In še nekaj utrinkov iz lanske IMPRO predstave …

Mopedi so se kljub skoraj polni dvorani hitro sprostili in svoje skeče nadgrajevali iz minute v minuto. Na pobude gledalcev, ki so vsebinsko svetovali pri soustvarjanju, so se nato izmenično preizkušali v namišljenih situacijah na odru, gledalci pa so bili za vak predlog nagrajeni s čokoladnimi tablicami, ki jih je prispeval Lidl Slovenija.

Da je bil vsak skeč še dodatno zanimiv in intenziven, so poskrbeli z glasbeno spremljavo v živo, ter s sprotnimi režiserskimi napotki izkušenega improvizatorja Juša Milčinskega.

Tematike, ki so se jih lotevali so bile nadvse zabavne – od pleskanja stanovanja, do namišljenih zmenkov, načrtnih naglih preskokov iz enega v drugo čustveno stanje in podobne klasične improligaške metode – za konec pa so se igralci predstavili še kot dobrodelni Mo-Impro zborček, kjer so si sproti izmišljevali pop-himno za “rumene kosmate vesoljce” s katero so ob zaključku poželi bučen aplavz iz dvorane.

Organizator
Movember teka

Glavni pokrovitelj
Movember teka 2019

salming-logo

Super pokroviteljiPodari športni darilni bon


Naši partnerji in stranke