Movembrska impro predstava

Dobrodelna impro predstava

V sredini meseca novembra smo 16.11.2018 ob 19.30 uri v KUD-u  v znamenju Movembra priredili sproščeno improvizirano predstavo. Za dobro voljo in nepredvidljive, a komične razplete so bili  krivi igralci improvizacijske skupine EjMopped  in IGLU!

Impro je oblika gledališkega ustvarjanja brez vnaprej napisanega scenarija. Igralci si vse izmislijo sproti glede na predloge publike. Pri impro predstavah je kot na volitvah. Vsak gledalec ima svoj glas in s tem tudi predlog, ki ga lahko preda igralcem. S tem nastajajo zanimive odrske situacije, ki na nadvse zabaven način povezujejo igralce in publiko.

Na tokratni predstavi smo za vsak predlog podeljevali praktične nagrade, ki nam jih je priskrbel naš zlati Lidl Slovenija.

Ker je predstava dobrodelna, vstopnine ni bilo, smo pa zbrali nekaj  Movember prispevkov  za nakup potrebnega pripomočka na Urološki kliniki UKC Ljubljana, in sicer novega urodinamskega aparata za preiskave pri bolnicah in bolnikih s sumom na motnje v živčno – mišičnem delovanju sečnega mehurja.

Ura in pol smeha nikoli ni odveč, kajne? 😉

In še nekaj utrinkov iz letošnje IMPRO predstave …

Mopedi so se kljub skoraj polni dvorani hitro sprostili in svoje skeče nadgrajevali iz minute v minuto. Na pobude gledalcev, ki so vsebinsko svetovali pri soustvarjanju, so se nato izmenično preizkušali v namišljenih situacijah na odru, gledalci pa so bili za vak predlog nagrajeni s čokoladnimi tablicami, ki jih je prispeval Lidl Slovenija.

Da je bil vsak skeč še dodatno zanimiv in intenziven, so poskrbeli z glasbeno spremljavo v živo, ter s sprotnimi režiserskimi napotki izkušenega improvizatorja Juša Milčinskega.

Tematike, ki so se jih lotevali so bile nadvse zabavne – od pleskanja stanovanja, do namišljenih zmenkov, načrtnih naglih preskokov iz enega v drugo čustveno stanje in podobne klasične improligaške metode – za konec pa so se igralci predstavili še kot dobrodelni Mo-Impro zborček, kjer so si sproti izmišljevali pop-himno za “rumene kosmate vesoljce” s katero so ob zaključku poželi bučen aplavz iz dvorane.


 


Podari športni darilni bon

darilno_bon_webNaroči športni darilni bon


Prijavi se na Pulzove e-novice
Zaupaj nam svoj e-poštni naslov in bodi vedno na tekočem. Prejmi obvestila o dogodkih, novostih, …

Prijavi se


Naši partnerji in stranke

Logotipi